Självläkande människan

Life of  Erica

BLI DITT BÄSTA JAG.  MÅ SÅ BRA SOM DU KAN.

Självläkande människan - nya utgåvan

Författare: Sanna Ehdin Anandala


ISBN 978-91-87371-00-4

Bladh by Bladh


Boken på en minut

Sanna går igenom hur man bör leva på alla plan för att må bra. Det handlar om powermat, det goda fettet, läkande tillskott, detox, energimedicin och hälsosamma relationer. Sanna är PhD och immunolog. Hon har forskat inom biomedicin i 12 år. Det är alltid spännande att läsa om helhetshälsa, när författaren har en gedigen naturvetenskaplig bakgrund.


Mina reflektioner

Sanna har lagt till en hel del om bland annat energimedicin jämfört med förra upplagan. Det är lite mycket att kunna ta till sig och ändra sin vardag på alla sätt som Sanna föreslår, men om jag bara tar till mig en handfull råd så har jag förmodligen kommit långt fram mot ett självläkande liv. Det jag tar till mig mer specifikt just nu är de tillskott jag bör äta: probiotika och omega 3 alltid, med tillägg av D-vitamin och perioder av rosenrot eller ginseng vintertid. Aj, aj Sanna - ska bli! Jag kommer också på riktigt börja handla mer lokalt producerade råvaror för att min kropp mår bra av det och inte bara tänka att "det vore en smart grej att göra". Tänker också sanera bort mitt amalgam så snart jag känner att jag har tid att må riktigt kass under några veckor. Förväntar mig en del avgiftningssymtom när kvicksilvret ska ur kroppen. Att prova någon form av detox kan också vara intressant så småningom.

Guldkorn ur boken

  • Insikten om att rejäl trötthet (utbrändhet?) inte kan vilas bort av dem som drabbas. Man kan aldrig vila sig frisk i det läget, utan det kräver en vilja till förändring och att fatta beslut om att börja göra roliga saker. Energi måste tillföras - både mentalt och via adaptogener som ginseng och rosenrot.
  • "Hälsa är något man bygger upp och vårdar- precis som en kärleksrelation. Genom våra levnadsval skapar vi vår hälsa och därigenom vårt välbefinnande."
  • Genomgången av hur hormonspegeln förändras hos oss kvinnor över livet och hur vi kan må så bra som möjligt genom olika stadier av livet.
  • En mängd energiövningar att testa.
  • Läs mer på Sannas webbplats: www.sannarelations.com


Läs om fler intressanta böcker inom hälsoområdet

Kontakt