Träning

Life of  Erica

BLI DITT BÄSTA JAG.  MÅ SÅ BRA SOM DU KAN.

Som du vet måste vi röra på oss för att må bra. Det härliga med att leva i vår tidsålder är att vi har många träningsvarianter att välja på. Styrketräning, yoga och jogging är mina personliga favoriter. Ett tips är att du köper minst en timmes träning tillsammans med en personlig tränare på ditt favoritgym. Det är väl investerade pengar och du får ett program med övningar som stärker just där du har dina svagheter. Kontorsnacke, ryggont och stelhet går att få bukt med. Testa ditt personligt utprovade program i tre månader och du har nästan garanterat ett bra resultat.

Har du inte redan testat yoga, är det ett hett tips att våga prova. Det finns många olika sorters yoga. Alltifrån yogapass som gör dig urstark i kroppen till pass med mer meditativ inriktning. Prova olika varianter och se vad som passar dig bäst. Yoga är ett läckert sätt att träna kropp och psyke samtidigt. Du blir stark och smidig och fylls av ett stort lugn.

När det gäller jogging är naturligtvis skorna A och O. På Runners Store och Löplabbet med flera, kan du gå och springa på ett löpband medan din fotisättning filmas. Utifrån det får du testa fram skor som gör din fotisättning så rak som möjligt. Då blir promenader och löpturer så skonsamma som möjligt för knän, höfter och övriga kroppen. Överväg också att köpa formgjutna sulor att lägga i skorna. De tas fram i många olika sportaffärer.   

iform.se hittar du olika joggingprogram - allt från nybörjare till avancerad löpare. (Klicka på länken Löpning i menyn på iform.se)

Träning